Tuesday, February 22, 2011

Terjah Dialog

22feb.. hari kedua Contest ku http://yellowdoodal.blogspot.com/2011/02/doodals-dialogue-contest.html
Tak kan bagi dorang menang kot?? korang bila lagi??

14 comments:

BRO_MONDAY said...

saya sudah, anda bila lagi???
koh koh koh
anda buat anda dapat!!!

New Entry "HARIMAU MALAYA di Kelayakan Olimpik!!!"

Jejaka Terhangat said...

ahaks..dari hujung rambut sampai hujung kaki terbakar ek jejaka terhangat tu..ada harapan menang ni. kehkeh..=p

kepada semua peserta..gud the luck..=)

misS FEeza macho ! said...

wakaka .

kalau sye menang nk bju domo cenggitu bebetul !

nk jugk nk jugak :D

D i n said...

kalau saya menang saya akan pastikan penduduk di blog saya dapat manfaat...saya akan pastikan harga barang stabil dan macam2 lagi penipuan yg saya akn buat..heh.

AL said...

susah tu lukis korang.. jangan marah klo huduh... JT paling susah... hampir2 giv up owhh...
thx pada u all sebab join, sama2 kita tunggu ujung bulan ni...

intan.maisarah said...

comel la lukisan tu
sukaa~

::ati pepel aq:: said...

uhuuu..aZWEEN tu..np xletak ful name je ddol..hehe..pepel lg tu..ceeewah..tgu lg 1 pix ye..hehe chaiyok2..

mOoN said...

hakhak...
tau2 jek ang yang aku ni melatah sikit ea...ngee~

buat semua,, doakan kejayaan kami... :p

AL said...

Azween: ok dah tuu..hehehe... tgh tunggu 1 pic dri azween~
Mun: Saya ada kuasa minda sebnar...cuma x nak showoff...~huahuahua
Intan: comel kan?? cam pelukis dia gak...

diana said...

ada yang kreatif..
ada yang langsung tak best..
heheh

AL said...

hehe..rileks dlu diana...x join?

Mr.Kerro said...

haha..sungguh jretip mu doodol..hehehee :P

AL said...

jretip?? apa tu?
doodal la...adoi

Siti Safiyyah said...

bila nak umum ni..dupdapdupdap dah ni..dekat BCR asyik tertanye2 sape yg menang..haha, anyway thanks dekat doodal. nak tau sebab ape? sebab doodal la ss tibe2 jadi semangat nak melukis walaupun lukisan tetap takleh lawan doodal..hehe ;)

Post a Comment