Friday, April 15, 2011

Budaya Pelik

Korang pernah bayangkan tak,
apa jadi kalau aktiviti2 yang selalu dibuat kat blog ni dipraktikkan di dunia realiti....

Follow
             macam mana tu?? Follow aku dan follow kau..Sama-sama di follow, yang x kena follow takde~

Singgah?
Kalau kat blog, benda ni dianggap perkara biasa. Macamana pula di dunia realiti?
Masuk rumah orang camtu je, pastu jerit SINGGAH!!! (macam kat shoutbox).
pastu blah camtu je.

Silent Reader
Silent reader baca post pastu blah cam tu je~ komen tak da, apa2 pun takda.
perghh...kecewa..

Nasib baik la budaya2 pelik ni tak dipraktikkan...hahahah

12 comments:

Jejaka Terhangat said...

haha..biasa la tu..kalo entri tu best orang komen la..kalo takde idea nak komen apa..tu yg jadi silent reader je..=p

Miezah Ghani said...

HAHA . style ! XD

misz sheyla said...

hahahahaha....kan

The Sharkox said...

HAHAHA>.. silent reader

wath said...

hahaha. klau aku jadi cikgu doodal kompem komen berjela2 sampai leh wat 1 post .

ekekeke

AmalAdhwa said...

so true!!
tp yg no 3 tu selalu gak wat :P

cik aufa faqihah said...

doodle, akhirnya dapat jumpa doodle,
mana doodle mhilang selama nih.

sebenarnya fa nak ucapkan bebanyak terima kasih sebab dah ajar fa wat doodle secara tidak langsung :D haha, mesti doodle ingat fa sewel sbb tetiba ckp cenggitu. tapi sebenarnya, drpd tutorial yg awak buat tu la, aufa blaja sikit dan latih, lama2 boleh la. tapi tak la secantik awak :) nanti lepak la lagi kar BCR ye ^^

am waiting for ya. ok saya tak berniat nak tulis panjang2 kat sini. tapi tadi terkilan ta dpt bbual kat awak ptg tadi :)

bye ^^

xazryx said...

haha .agree .

AL said...

haha... :D panjang nya komen Aufa... XD ur welcome

isaac ismael said...

SINGGAH!

Kuceng GediX said...

kenapa doodal selalu ada lawak pelik2 ha??
hahaha
XD
apa pun, sangat niceee~

❤ Cik Nissa ❤ said...

HAHA..serius kelakar!

Post a Comment