Monday, March 7, 2011

Draw me!

video

Yaps...
got request!~ 
Watch on YOutube   (utk lebih jelas..)

Most simple way to draw me :D
<<Download>>


16 comments:

AmalAdhwa said...

ahaha...menarik! :D
simple jek

Kakkoii said...

terbaeeek~

Nice idea.. leh ke tiru? hehe

AL said...

Boleh je.. ni mmg nak ajar org..tp jgn tiru doodal..konsep n basic sama boleh :D

Nier Zecter said...

oww..pakai paint jer..
bleh tirulah ni..hahah
jgn saman aku doodal :P

Miss Ran said...

gilak
org kreatif sngla hehe

AL said...

haha..senang je la miss ran... Cuba dlu bru tau..

touya said...

Huhu macam tu rupanya , tiru weh ! tiru !

Siti Safiyyah said...

heh hampir sama lah cara ss tiru lukisan tu..takpe2, lepas ni kene buat lain sikit la dari lukisan doodal kan..;p eh tapi macam mana doodal dapat idea eh kalau nak buat lukisan yg bercerita tu?


psstt : Elok ke merendah diri sangat ni?

witLURVE said...

waa.. terbaik la... guna paint ke tu? asal aku wat xjadik haa... =((


ehem:http://ihatebackstapper.blogspot.com/2011/03/yeay-arigatok-doodle-san.html

Meera Aziz said...

wah~ nampak pro lah

AL said...

SS: idea bercerita saya dapat dari kisah hidup ku :D kbykan crita2 dlm ni kisah benar :P

witLURVE:cuba tgk kat youtube..leh nmpak jelas...
Meera: haha...keja pemalas camni nmpak pro ke?

dhilla nazli said...

ahaha siyot giler.. ta sgke awak gne paint je.. slme niy dhilla gne photoshop.. =.='

AL said...

ya..hehehe... klo pki paint, sy buat pantas sikit,.. pki photoshop, lambat ... :D

misS FEeza macho ! said...

ey ey gendut .sye da pandai wat doodal tp ta cantik cam doodal la..jemput la dtg :)

Jejaka Terhangat said...

woah..paint baru lebih byk fuction rupanya..aku guna paint dari windows XP je..patut mcm tak byk bnda bleh buat. ahaks..

Yang Indah said...

simple but amaze!

Post a Comment