Sunday, March 6, 2011

Kalau lah aku ada Magic

Yaps, ni first time saya join contest.. di tag oleh Miss Adwien~  http://atipepelaq.blogspot.com/2011/03/contest-lagi-kalaulah-aku-ade-magic.html . Thx ya, nnti saya sekeh awak....

Contest ni memang menarik,  dari Cikpelangi~  <klik<< for more info


Orait,~ Bab-bab berangan ni, jangan harap korang boleh kalahkan saya..hahaha..  dulu penah berangan ada power or magik2 ni...

Apa magic yg saya nak?
hehe.. Halimunan dan Tukar benda tu memang sy nak dari dulu~ XD
jdi saya nak ajak  family2 doodal~ hehehe...
hehe.. Meh la..doodal cabar korang..hahaha

14 comments:

Siti Safiyyah said...

wahh kreatif ah doodal ni..suke lukisan doodal..nak tiru boleh?? ngehh ;p

ohh ya, gudluck eh? ade harapan ni nak menang..hehe

deeya said...

good luck doodal ! :)

bun said...

gud luk
wah,jadi family doodal la pulak

Jejaka Terhangat said...

fuhh..memang terbaek ni..bleh menang. hehe..gudluck doodal..=)

AL said...

thx all :D

Cikgu ct said...

alahai doodal kiut, kreatifnya mesti leh menang ni. caiyok...caiyok

AmalAdhwa said...

cambest...nak join jgk la.. :D

Meera Aziz said...

kreatif dan kelakar...mse zaman budak2 dulu, kalau sy ada magik, sy nk panggil doraemon. sbb sy teringin nk tengok apa yg ada dlm poket dia..hehe..pape pn, gud luck!

http://www.amirabdaziz.blogspot.com

ieka K A M A L said...

sgt kreatif dan sgt comel.:)
tengs sbb sudi join :)

misz sheyla said...

hoh...di tag....tapi doodal dah masuk kompem x menang..hueeee :(
xpe2 carik idea jap

aWiEn rAwk said...

rase mcm nk tarik diri bleh?? haha!!! gud luck doodal!!

meh join contest sy yg xsberape ni..hehe

http://atipepelawien.blogspot.com/2011/03/contest-by-awien-4-sebab-sy-syg-die.html

misS FEeza macho ! said...

dah tutup ke ?

AL said...

Blom lagi..smpai hujung bulan march ni...

Yang Indah said...

imprezzz

Post a Comment