Thursday, March 31, 2011

Alasan Lewat

Korang jangan bagi alasan cam ni... kompem kena... :D

Monday, March 28, 2011

Identity Card

At JPN (Jabatan Pendaftaran Negara/ National Registration Department)~
hehe...i was see this scene, the first-timer boy come to JPN...hahaha i cant imagine what happen to his IC~

Thursday, March 24, 2011

Parut

hohoho....
ni rekaan semata2 XD

Wednesday, March 23, 2011

Derma

Setiap kali ada bencana, mesti ada badan gerakan khas datang mengutip derma..sampai ke perumahan doodal~
Kalau dorang minta duit derma , tak pa lagi...tapi kalau minta barang terpakai ni ~~ kadang-kadang boleh buat orang stress gak... so, doodal penah kasi langsir lama masa bencana kat Acheh  tu dulu.. Boleh buat selimut apa~~

Friday, March 18, 2011

Cuba kira

Kawan2 di kawasan perumahan pernah kena oleh saya...kehkeh....
**sebenarnya, pakcik saya yang dulu kenakan saya...damn.

Tuesday, March 15, 2011

Password?

hehe...
my poor victim : my Housemate and my little bro~

Tuesday, March 8, 2011

Sedikit pasal Saya!

ni Bukan cerita hantu, jembalang atau pun toyol....ni tentang sedikit diri saya...sikit je~
1. Suka kenakan orang ~ XD memang malang siapa yang sekelas dengan saya.. :P
lagi? klik read more!

Monday, March 7, 2011

Draw me!

video

Yaps...
got request!~ 
Watch on YOutube   (utk lebih jelas..)

Most simple way to draw me :D
<<Download>>

Sunday, March 6, 2011

Kalau lah aku ada Magic

Yaps, ni first time saya join contest.. di tag oleh Miss Adwien~  http://atipepelaq.blogspot.com/2011/03/contest-lagi-kalaulah-aku-ade-magic.html . Thx ya, nnti saya sekeh awak....

Contest ni memang menarik,  dari Cikpelangi~  <klik<< for more info


Orait,~ Bab-bab berangan ni, jangan harap korang boleh kalahkan saya..hahaha..  dulu penah berangan ada power or magik2 ni...

Apa magic yg saya nak?
hehe.. Halimunan dan Tukar benda tu memang sy nak dari dulu~ XD
jdi saya nak ajak  family2 doodal~ hehehe...
hehe.. Meh la..doodal cabar korang..hahaha

Saturday, March 5, 2011

When i do blogwalking

Thats happen to me when i do "blogwalking"..

Rindu Blogging~

Abis je wat contest, saya tros ada exam, mak aii...exam mengejut...
terpaksa stop dlu,berblogging ni...online boleh, tapi tak ada masa nak lukis doodal....
time exam..
Rindu nak lukis doodal... keh keh...